Ekstern sælger, evt. med el-baggrund, salgsgen samt karrieredrømme

RightOne søger for kunde to eksterne sælgere, gerne med kendskab til el-branchen. En til Sjælland og en til Midtjylland

Dine kunder vil primært blive virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen. Virksomheden der søger, er kendt som en seriøs aktør inden for sit felt, med et indgående branchekendskab og løsningsorienteret koncept. Via stærke værdier og engagerede medarbejdere, oplever virksomheden stor vækst og efterspørgsel på kvalitetsløsninger.

En dagligdag med fart på

Vi søger en initiativrigprofil, der har modet på at springe ud i en afvekslende arbejdsdag med salg og rådgivning af kundens produkt, og masser af kundekontakt. Med reference til regionschefen og med afsæt i virksomhedens kontor får du selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets løsninger til installationsvirksomheder.

Efter en indledende skræddersyet- og meget grundig salgsuddannelse, får du en hverdag med høj grad af frihed med en god grundløn med mulighed for at opnå en yderst attraktiv løn.

Din hverdag som salgskonsulent

Som salgskonsulent får du desuden en hverdag med højt tempo, mange bolde i luften og du kommer til at tage mange hurtige beslutninger. Din dag vil typisk starte ude hos nye kunder, og sikre at kunden er tilfreds med den valgte løsning. Herefter vil dagen være en blanding af at:

Opsøge og vedligeholde relationer til bestående og nye kunder

Planlægge, gennemføre og følge op på dine salgsbesøg

Registrere kundeoplysninger i CRM-systemet

Håndtere en portefølje af dygtige leverandører og sørge for at tingene der er aftalt kører som de skal.

Matche den rigtige løsning til kunden i samarbejde med vores interne salg & marketingsafdeling til opgaverne hos kunderne

Udarbejde tilbud og kontrakter til kunderne

Du er selv ansvarlig for planlægningen, og du har derfor stor frihed under ansvar. Du indgår desuden et team af dygtige salgskonsulenter som mødes til sparring, opfølgning og planlægning hver 14. dag. Du vil løbende blive tilbudt sælgertræning og kurser og vil få en hverdag fyldt med indhold og opgaver i en branche hvor tingene går hurtigt og hvor du møder mange nye mennesker.

Kvalifikationer

Du har nødvendigvis ikke nogen salgserfaring, og du er måske uddannet elektriker og har eventuelt arbejdet som formand eller teamleder. Du trives med at skabe resultater i samspil med andre kollegaer, kunder og ved at bringe din faglige knowhow i spil. Du har det godt med kunder og er ambitiøs. Du kan se kunderne i øjnene, skabe langsigtede relationer og du vil gå langt for at sætte dig ind i deres behov og indfri deres forventninger. Derudover leder vi efter en person som kendetegnes ved at:

Du er selvstændig og resultatorienteret

Du er måske uddannet elektriker – men det er ikke et krav

Du sætter en ære i god kundeservice og at gøre en forskel over for kunder og kollegaer hver dag

Du er god til at skabe kontakt og snakke med andre mennesker på alle niveauer

Du trives i udfordrende situationer og med en uforudsigelig hverdag

Du er entusiastisk, initiativrig og ser løsninger frem for begrænsninger

Du sætter en ære i at levere på opgaverne med størst mulig kvalitet

Virksomheden tilbyder

Et spændende job i en dynamisk handlingsorienteret organisation med stor faglighed og mulighed for personlig udvikling. Vi tilbyder derudover:

En grundig og professionel salgsuddannelse og efterfølgende løbene træning

Attraktiv lønpakke med fastløn og provisionsordning

Pensionsordning med sundhedsforsikring

Fri firmabil ordning samt andet IT og telefonudstyr

Årlige personale arrangementer, herunder teambuilding og årlig skitur tur, årlig deltagelse i musikfestival festival m.v.

Kompetente kollegaer med en gennemsnitlig høj anciennitet

Sådan søger du jobbet

Er du interesseret i at vide mere omkring dette spændende job, er du velkommen til at kontakte RightOne att Flemming Rydell på 5388 5898

Du kan søge jobbet via nedenstående link.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig, og hører også meget gerne fra dig hvis du ikke har salgserfaring!