Technical Product Manager

Har du høj teknisk faglighed og en god kommerciel forståelse?

Du får en alsidig stilling med en blanding af tekniske og kundevendte opgaver i en løsningsorienteret virksomhed. Med reference til Salgsdirektøren i Acte’s rail infrastruktur afdeling bliver du en nøgleperson i salgs- og udviklingsfasen hos kunderne i forbindelse med rådgivning af det tekniske før-, under- og efter projektordrens indgåelse.

Dine opgaver består i at udvikle transportation delen inden for rail, besøge kunder og håndtere leverandører. Du får ansvaret for den tekniske understøttelse af salget i Danmark hos udvalgte kunder og for at udvikle og vedligeholde positive kunde- og leverandørrelationer samt udbygge kundeplatformen igennem netværk.

Din hovedopgave er derfor at håndtere kundens tekniske problemstillinger, herunder at levere teknisk rådgivning i salgs- og udviklingsfasen. Derudover ligger der en vigtig opgave i forhold til leverandører, herunder at sparre og kommunikere omkring nuværende og kommende produkter og teknologier, være i tæt dialog omkring projektlister samt holde sig ajour med seneste teknologiske udviklinger.

Du har en høj teknisk faglighed og en passende el-baggrund. Desuden har du kendskab til- og gerne erfaring med produktansvar. Det vil være en fordel, hvis du har et netværk inden for rail infrastruktur og kender til beslutningsprocesserne her.

Du behersker engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale, og arbejder ubesværet med Microsoft Office pakken.

Som person er du ansvarsbevidst og er god til at skabe og vedligeholde relationer. Du er handlekraftig og proaktiv, og gennem dine veludviklede kommunikationsevner er du i stand til at tale med teknikere og sælgere på alle niveauer og brænde igennem med dine argumenter.

Du sætter en ære i at yde den bedste rådgivning og service hver gang. Desuden har du en positiv og udadvendt arbejdsform, hvor du ser muligheder frem for begrænsninger samt evner at arbejde selvstændigt såvel som i teams.

Acte A/S er en velkonsolideret virksomhed med domicil i Brøndby. Virksomheden er ejet af en global og økonomisk stærk koncern, der er markedsledende inden for flere nicheindustrier, hvor der er et betydeligt vækstpotentiale. Informationer om produktpaletten: acte-rail.dk

Hvis du vil være en del af Actes rail infrastrukturafdeling så send din ansøgning via www.RightOne.dk ”Søg stilling”. Du er velkommen til at kontakte Senior Partner Erik Bernskov på 40 84 86 65 eller ebe@RightOne.dk for yderligere informationer. Der vil løbende blive afholdt samtaler.Stillingen er ikke aktiv og kan ikke søges