VVS-Installatør - medejer
Opstart af VVS afdeling med mulighed for medejerskab

Område: Storkøbenhavn

Vores kunde, Køl- og Klimaservice ApS, søger en VVS-installatør til en nyoprettet stilling.


Som led i udviklingen af Køl- og Klimaservice ApS er det besluttet at oprette en VVS afdeling, så hvis du har ”entreprenør”- genet i dit DNA, er her en god mulighed for at blive medejer i en virksomhed og spare de første års mange udfordringer.


Stillingen:
Du vil i være ansvarlig for koordinering af opgaverne mellem såvel egne VVS-montører som eksterne montører, men skal også forvente selv at deltage i opgaverne i opstartsfasen.
Da du vil være ansvarlig for at udvikle VVS-afdelingen, vil du selv have stor indflydelse på hvorledes dit jobindhold og indtjeningsmuligheder bliver i fremtiden.
Det er vigtigste er, at du selvstændig og motiveret kan indgå i et ungt visionært team, hvor alle skal være med til at løfte opgaverne, og hvor man sætter en ære i at levere et holdbart og grundigt stykke arbejde – hver gang.

Så er du dygtig både fagligt og i dialogen med kunder og montører, samt stærk i administration og koordinering? Så er jobbet måske lige dig..
Dine opgaver og ansvarsområder bliver i starten:

· Koordinere opgaverne mellem VVS-montører og selv deltage i opstartsfasen.


· Kundekontakt og herunder tilbudsgivning og kontraktforhandlinger.
· Ressourceplanlægning, igangsættelse og kvalitetssikring af projekter.
· Indkøbs- og tidsstyring fra påbegyndt projekt til færdigmelding.
· Økonomisk overblik iht. købsfakturaer og viderefakturering.

Lidt om dig:
Du er uddannet VVS-installatør. Du kan være nyuddannet eller med få års erfaring og har et brændende ønske om at blive medejer/selvstænding indenfor et par år, eller du har et enkeltmandsfirma indenfor VVS og ønsker at blive del af en virksomhed og medejer indenfor en kort periode.

Lidt om os:
Køl- og Klima Service ApS er en virksomhed, der har specialiseret sig i installation og servicering af køl-, klima- og ventilationsanlæg med egen El-afdeling. Vi har til huse i København, men dækker et større geografisk område der dækker Midt og Nordsjælland. For mere information se www.kologklimaservice.dk

Hvis du ser personlige og faglige udviklingsmuligheder i at være med fra starten, skal du sende din ansøgning inkl. CV, til RightOne, der varetager denne rekruttering, via linket herunder.
Vi afholder samtaler løbende

For yderligere informationer kan du kontakte Seniorpartner i RightOne, Peter Sommer. Mobil nr: +45 51 70 76 59 - E-mail: pso@rightone.dkKlik her for at søge stillingen