Ekstern sælger


Til ACTE A/S i Brøndby søges en Ekstern sælger - med kombineret teknisk og kommerciel profil.

Du bliver del af ACTE's danske Electro afdeling, der er teknikpartner og ambitiøs leverandør til den danske el og maskinbygger branche, med fokus inden for en bred vifte af både trykknapper, stikforbindelser, klemmer, konnekterer, kabel- og ledningsbeskyttelse, panserslanger mm.Du tilbydes en alsidig stilling med en blanding af tekniske og kundevendte opgaver i en løsningsorienteret virksomhed. Med reference til salgsdirektøren bliver du nøgleperson for salg og teknik hos kunderne i forbindelse med rådgivning af det tekniske før, under og efter ordrens indgåelse.

Du skal aktivt bidrage til videreudvikling af produktområdet området og får ansvar for selvstændigt at udvikle og vedligeholde positive kunde- og leverandørrelationer samt udbygge kundeplatformen yderligere igennem dit netværk.


ACTE’s leverandører er blandt verdens førende inden for elektromekaniske produkter.
Desuden prioriteres løbende at identificere yderligere agenturer der vil passe ind i segmentet.

Kombination af kommercielle og tekniske kompetencer

Du har relevant el-teknisk baggrund, elektriker, installatør eller tilsvarende.


Gerne med kendskab til trykknapper, kabler, stik, klemmer, kabel og ledningsbeskyttelse o.l.
Det vil være en fordel, hvis du har et vist netværk inden for El- og maskinbyggerbranchen, og gerne med et par års afsætningserfaring fra dette område.

Du trives ligeledes med at benytte dine tekniske kompetencer i en kommerciel sammenhæng, og har gerne erfaring med produktkendskab og ansvar. Som budgetansvarlig er det afgørende at du har en effektiv pipelinestyring og holder dig ajour med den seneste teknologiske udvikling samt forestående relevante udbud og projekter.

Koncernsproget er Dansk, men Du behersker engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale og har fornuftige IT-kompetencer.

Som person er du ansvarsbevidst og er god til at skabe og vedligeholde relationer. Du er handlekraftig og proaktiv, og gennem dine veludviklede kommunikationsevner er du i stand til at tale med både teknikere og øvrige interessenter på alle niveauer - og brænde igennem med dine argumenter.
Du har gode analytiske evner og sætter en ære i at yde den bedste rådgivning og service hver gang. Desuden har du en positiv og løsningsorienteret arbejdsform, hvor du ser muligheder. Du er selvkørende, gerne med en rimelig entreprenørisk approach og kan leve op til ganske store frihedsgrader. Du tager ejerskab for eget ansvarsområde, men prioriterer samtidig at bidrage fleksibelt i teamet.

ACTE A/S tilbyder:
Du tilbydes en central rolle i en velkonsolideret virksomhed. Virksomheden er ejet af en global og økonomisk stærk koncern, der er markedsledende inden for flere nicheindustrier, hvor der er et betydeligt vækstpotentiale.
Du vil i stillingen blive tilbudt ganske store frihedsgrader samt en sjælden mulighed for at videreopbygge eget område samt bidrage aktivt til at drive den videre udvikling af afdelingen.

Interesseret?
Søg stillingen via knappen i bunden af dette opslag, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning.
Du bedes undlade at sende din ansøgning og CV via mail, i disse GPDR tider.

Har du har spørgsmål til stillingen og ønsker at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent i RightOne Flemming Rydell på mobil +45 4013 3101 eller
Fry(at)RightOne.dk

RightOne er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.Klik her for at søge stillingen