ABA Entreprise / Serviceleder til Storkøbenhavn
Har du en el-teknisk baggrund? Er der en leder gemt i dig? Kunne du tænke dig et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en service -og installationsafdeling hos en af Danmarks førende el-installatører.


Din dagligdag
Dit overordnede ansvar bliver at sikre planlægning og at gennemføre alle former for ABA-projekter hos dine kunder. Det gør dig også ansvarlig for et hold af teknikere, der typisk kommer ud til kunden, enten når vores større entreprise-projekter er gennemført eller for at udføre selvstændige opgaver for større og mindre erhvervskunder. Det betyder, at du både leder og motiverer teamet samtidig med, at du er ansvarlig for kontakt til og forhandling med kunder, rådgivere og leverandører/underentreprenører.

Dine opgaver
Du følger op på kvalitet, budgetter, sikkerhed og tid. Men du skal også kunne tænke fremad og kunne udarbejde og kvalitetssikre udbudsmateriale og myndighedskrav samt indhente tilbud på materialer og ydelser. Du er god til at udarbejde arbejds- og funktionsbeskriveler til teknikere og entreprenører, udarbejde tegninger samt programmere og er stærk i projektledelse og dimensionering af nye anlæg. Det er ligeledes naturligt for dig at skabe tætte kunderelationer og se muligheder for eventuelt salg samt at fastholde nuværende kunder.

Kvalifikationer
Du er uddannet elektriker, gerne suppleret med en el-installatøruddannelse.
Et par års ledererfaring vil være en fordel, men du skal som minimum besidde de menneskelige
kvalifikationer, der kan gøre dig til en god leder.
Du har kendskab til automatiske brandanlæg (ABA) og gerne praktisk erfaring med montage af
anlæg.
Du har erfaring med kalkulationsarbejde, økonomi og indkøb.

Som person
Er du faglig dygtig, og kvalitet og tillid er værdier, du sætter højt.
Er du direkte i din omgangstone og føler dig hjemme i et miljø præget af elektrikere og
installatører.
Har du forretningsforståelse, er selvstændig, forhandlingsstærk og beslutningsdygtig samt tager
en struktureret og systematisk tilgang til opgaverne.

Du tilbydes
At blive en del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid og inspiration er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling.
Du tilbydes en lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer og din indsats.


Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte RightOne att. Flemming Rydell 4013 3101. Du bedes sende din ansøgning via RightOnes hjemmeside ttps://rightone.dk/for-kandidater/stillingsopslag/ så alle formalia omkring GPDR mm. er overholdt

Vi indkalder løbende til samtaler.Klik her for at søge stillingen