Er du ingeniør, El-installatør eller maskinmester med et stærk netværk og viden om industri automation – så er her muligheden for at forretningsudvikle og drifte et spændende efteruddannelsesprogram.


Som KEAs nye uddannelseskonsulent vil du være med til at stå i spidsen for og udvikle de efteruddannelsestilbud, KEA udbyder inden for det industri- og automationsteknologiske område. Kurserne er primært målrettet faglærte, der skal løse opgaver i produktionen på et videregående niveau.

Du bliver en del af et ambitiøst hold bag KEAs efter- og videreuddannelsesområde, som kaldes KEA Kompetence og har den daglige gang på KEAs lokation på Frederikkevej i Hellerup. Her får du 22 kollegaer, der alle arbejder med efter- og videreuddannelse, og som ser frem til at få en ny god kollega til holdet.

Du vil selvstændigt præge den konkrete udvikling af forretningsområdet, og sammen med dygtige kollegaer kommer du helt tæt på vækstlaget i dansk erhvervsliv, når I udvikler og leverer stærke teknologiske efter- og videreuddannelsesløsninger.

Din baggrundsviden fra industrien vil være en nyttig ballast for dig, når du udfylder rollen som uddannelseskonsulent, da du skal kunne forstå uddannelsesbehovet hos virksomheder og kursusdeltagerne. Du vil desuden få mulighed for at udvide din viden og faglige kompetencer yderligere i løbet af ansættelsen.

Det bliver dig, der er den hovedansvarlige på KEAs efter- og videreuddannelse inden for industri- og automationsteknologi. Du vil stå for den direkte dialog med nuværende og potentielle kunder om deres behov for uddannelse, og sørge for, at kurserne bliver planlagt og realiseret. Det vil som oftest være KEAs undervisere, der står for selve undervisningen, men du kan også komme til at undervise. Dialogen med relevante uddannelseschefer på KEAs programområder sikrer dig den rette faglige sparring. Det vil være dit ansvar, at de rigtige undervisere er tilknyttet de kurser, du er ansvarlig for, og du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på de løsninger, I udvikler sammen på KEA Kompetence.

Ansættelsen er på fuld tid og løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Om dig
Vi forventer, at du har en stærk teknisk baggrund og en relevant uddannelse med i bagagen. Derudover kan din indgang til jobbet være flere. Måske kommer du fra en stilling som Teknisk rådgiver, Product Manager, Systemspecialist, Backoffice supporter og har arbejdet med automationsteknologiske løsninger. Du kan også have været involveret i virksomhedens tekniske salg. Du har kendskab til f.eks. Industrinetværk, Vision systemer, PLC systemer, HMI, Industriel automation, Robot teknologi og tilsvarende tekniske platforme i en moderne industri. Det vil være en stor fordel hvis du allerede nu har et vel etableret netværk og ikke mindst kendskab til spillerne både hos producenterne, fabrikanterne, og ikke mindst slutbrugerne af ovennævnte systemer og teknologier.


Uanset hvordan dit CV har formet sig, trives du med at arbejde kunde- og resultatorienteret og befinder dig godt i komplekse tværfaglige samarbejder. Du kan drive værket og omsætte din faglige indsigt til at ”tale sproget”, og sørge for, at KEA Kompetence (KEAs efter- og videreuddannelse) inden for industri- og automationsteknologi udvikler sig i samme retning, som der er behov for i markedet.

Du trives i en stilling med flere ansvarsområder, kan planlægge og prioritere din tid imellem de forskellige opgaver. Du kan skabe relationerne og dialogen med kundevirksomhederne, men også sørge for eksekveringen af uddannelsestilbuddene.

Du får tingene til at ske, nyder at se udvikling på dit felt og kan mobilisere relevante ressourcer omkring dig og dit ansvarsområde. Og holder af frihed under ansvar.

Vil du være med?
RightOne varetager denne opgave for KEA, hvorfor din henvendelse skal ske til nedenstående.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte RightOne via Senior Partner Flemming Rydell telefon 4013 3101.


Du kan ansøge via knappen nedenfor, og uploade din ansøgning, dit CV, og dine eksamensbeviser. Der er løbende samtaler og ansøgningsfristen er senest den 12. oktober 2020 kl. 12.

Vær opmærksom på, at vi ikke behandler ansøgninger modtaget pr. mail. Vi modtager udelukkende ansøgninger sendt via søg-knappen, som bliver registreret i vores elektroniske rekrutteringssystem. Dette naturligvis iht. GPDR reglerne

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. december 2020.

Om KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi, design og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på Twitter, LinkedIn og Facebook.