Underviser til elektrikeruddannelsen – Unord Hillerød

Vi søger en engageret kollega på Elektrikeruddannelsen!

Ønsker du at motivere og inspirere fremtidens elektrikere?

Er du en frisk og dygtig Elektriker/Elinstallatør, som også kan undervise?

Så læs videre…

Hillerød Tekniske Skole, U/NORD søger en engageret og velkvalificeret faglærer til Elektrikeruddannelsen. Vi søger en faglærer, som har lysten til at lære fra sig og arbejde med unge mennesker.

Du kan godt søge jobbet, selvom du ikke har arbejdet med uddannelse før. Det vigtigste er, at du har en baggrund som Elektriker og, at du har aktuel viden fra det private arbejdsmarked. Branchen er i en rivende udvikling, og der er brug for kræfter, der er nysgerrige på udviklingen inden for elbranchen.

Om jobbet

Som faglærer vil dit primære arbejdsområde være at undervise på elektrikeruddannelsen, hvor du vil arbejde sammen med eleverne mhp. at udvikle deres selvstændighed, modenhed og især faglighed. Du vil indgå i et undervisningsteam, hvor planlægning og udvikling af uddannelsen løbende finder sted. Du vil endvidere fungere som kontaktlærer for dine elever. Hvis du også kan undervise i fx dansk og/eller matematik, så er det bestemt et plus.

Hvem er du?

· Du har svendebrev som elektriker gerne med en overbygning som elinstallatør.

· Du er fagligt dygtig og kan lære fra dig

· Du ser potentialer i alle og sætter elevernes læring og udvikling i centrum

· Du kan godt lide at arbejde med at udvikle og systematisere arbejdsprocesser og – opgaver

· Du har gåpåmod, gode samarbejdsevner og bidrager aktivt til udvikling af elektrikeruddannelsen på Unord

· Du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor vi hjælper hinanden – og er fleksibel, når opgaveløsningen kræver det

· Du kan muligvis undervise i grundfag som fx dansk og/eller matematik

· Du har gerne en pædagogisk diplomuddannelse eller anden pædagogisk baggrund

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et spændende og udviklende job. Du vil få faglige udfordringer i et dynamisk, tværfagligt og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af engagerede og kompetente kolleger. Vi har en humoristisk og uhøjtidelig omgangstone og ses ofte til sociale arrangementer. Vores elever har forskellige baggrunde og fagligheder, hvilket skaber liv på skolen og giver jobbet en ekstra dimension.


Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved erhvervsskoler og skolehjem. Lønnen bliver fastsat efter principperne for Ny Løn. Der er knyttet en meget attraktiv pensionsordning på 18 % fra LP-pension til stillingen.

Det er et krav for ansættelsen, at der til hver en tid kan fremvises en ren børneattest.

Ansøgning

Stillingen søges via denne side vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og andre relevante bilag så hurtigt som muligt

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Stillingen er en fastansættelse efter gældende vilkår.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte RightOne der varetager denne opgave, Att. Flemming Rydell på mail
Fry@RightOne.dk eller pr. telf 5388 5898