Sælger til Syd-/Sønderjylland og Fyn
Salg af El-materiel samt LED belysninger
Stillingen omfatter vedligehold af eksisterende kunder samt at øge salget, opsøgning af nye kunder, indenfor den definerede kundegruppe. Deltagelse i messer og afholde seminarer og produktpræsentation for kunderne.

Vi forestiller os at du har erfaring fra eksternt salg og nemt kan lærer belysnings og el-tekniske termer, alternativ er du en belysnings og el-teknisk person med lyst til salg og vil brænde for dette.

Du skal have lyst og vilje til at skabe resultater, samt kunne håndtere pressede situationer, og holde mange bolde i luften. Du skal have lysten og evnen til at gå målrettet efter de opstillede budgetter.

Vigtigst af alt er du ærlig og overholder aftaler med kunderne, som er vores vigtigste resurse. Du har et godt humør og en positiv tilgang til dine kollegaer og kunder.

Stillingen kræver du kan arbejde selvstændigt, og du kan motivere dig selv ved de udfordringer der ligger i et salgsjob. Du vil få støtte og back-up fra de øvrige sælgere samt hjælp til eks tilbud, ordrebehandling mm fra kontoret.

Vi forventer du er en habil IT bruger i Microsoft-systemer.

Du tilbydes et spændende og afvekslende salgsjob i en virksomhed der nu og i fremtiden arbejder målrettet for at udvikle sig.

Du får et job med stor grad af frihed under ansvar, og er selv ansvarlig for din mødeplanlægning og afvikling.

Du vil få en attraktiv lønpakke m sygeforsikring, firmabil, samt naturligvis de værktøjer du har brug for som feks PC Telefon mm.

Der er naturligvis en grundig oplæring af produkterne og virksomhedens systemer og rutiner inden du sendes ud til kunderne.

Du kører ud hjemmefra, og forventes at bo i distriktet.

Er du interesseret i jobbet, så send din ansøgning via linket i bunden af dette opslag. For yderligere informationer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte RightOne der hjælper med denne opgave, att. Flemming Rydell enten på tlf. 5388 5898 eller mail Fry@RightOne.dk
Der afholdes løbende samtaler og præsentationer opgaven er aktiv til opslaget tages ned.
Virksomheden der søger er en 20 år gammel, men moderne handelsvirksomhed, beliggende i Midtjylland og beskæftiger sig med salg af el-materiel og LED belysninger, til det professionelle el-marked. Kunderne er el-installatører, den professionelle faghandel af belysningsbutikker, interiør- og møbelforretninger, samt produktionsvirksomheder hvor el-tekniske komponenter anvendes. (OEM)

En af virksomhedens målsætninger er at have kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og et meget højt serviceniveau. Der er pt 17 velkvalificerede medarbejdere, der er klar til at yde det bedste for Deres kunder.