Entusiastisk Juniorsælger/Promoter
Forretningstalent med teknisk flair

Område: Hele Danmark
Wexøe A/S søger en juniorsælger/promoter til at promovere kampagner, nye produkter og smarte løsninger til elinstallatører og grossister i hele Danmark.
Er du en udadvendt personlighed med et glimt i øjet og stort drive, og kunne du tænke dig en spændende og varieret hverdag, hvor du med velkendte varemærker og en velfungerende organisation i ryggen skal udføre promotionopgaver til målgruppen, er jobbet måske noget for dig.

Stillingen
Med udgangspunkt fra dit hjemmekontor vil dine opgaver blandt andet være at:
• Besøge elinstallatører og grossister med kampagner, nye produkter og smarte løsninger
• Assistere vores Key Account Managers ved diverse messer og events
• Udføre produktdemonstrationsdage ved elgrossisterne
Du refererer til vores salgschef for installationssegmentet.
Vi stiller firmabil til rådighed.

Lidt om dig
Vi søger en profil, som kunne tænke sig at prøve kræfter med et udadvendt job med masser af kundekontakt og stor selvstændighed. Du er kommercielt uddannet med teknisk flair, som kan være opnået hos en elgrossist. Du er måske nyudlært elektriker, som trænger til forandring. Der er tale om en nyoprettet stilling, som vi ser som et springbræt for den som senere i sin udvikling måske ønsker at blive Account Manager eller Key Account Manager..

Lidt om os
Wexøe A/S har i over 50 år været leverandør til den danske elinstallationsbranche bl.a. med løsninger og produkter fra Hager. Vi har i de senere år bevæget os mere og mere ind på områderne bygningsautomation og energioptimering.
Vi har mange nye spændende tiltag i ærmet, som vi med din hjælp glæder os til at introducere til den danske el branche.

Hvis du ser personlige og faglige udviklingsmuligheder i at være med fra starten til at præge denne nye salgsfunktion, skal du sende din ansøgning inkl. CV til RightOne, der varetager denne rekruttering, via linket herunder.


For yderligere informationer kan du kontakte Seniorpartner i RightOne Flemming Rydell på tef. 4013 3101
- e-mail: Fry@RightOne.dk
Vi afholder samtaler løbendeWexøe A/S er en del af Wexøe Gruppen, som består af selskaberne Wexøe A/S, Skaarup Imcase A/S og Wexøe Solutions - samlet under Wexøe Holding A/S. Selskaberne i Wexøe Gruppen tilbyder, i tæt samarbejde; produkter samt kundetilpassede løsninger, rådgivning og service – inden for forretningsområderne; stærkstrøm, elektrificering af jernbane, elinstallation, automation, elektromekaniske komponenter, datainstallation og endelig køling af datacentre.
Yderligere oplysninger om Wexøe A/S på www.wexoe.dkKlik her for at søge stillingen