AMBITIØS Overmontør/ projektleder der vil drive opbygningen af en ABA afdeling


Vil du være en del af holdet hos Amstrup Sikring. – og drive opbygningen / udbygningen ABA afdelingen ?

Vi søger en leder til vores team der kan være med til at sikre høj kvalitet for vores kunder og samtidig har høje ambitioner for den fortsatte udvikling af ABA -afdelingen, og vil lede service- og projektopgaverne sikkert i mål


Dit ansvarsområde og nøgleleverancer

Du vil få ansvaret for at opbygge dit eget team af dedikerede teknikere, og have ansvaret for at tiltrække kunder og opgaver til afdelingen.

I rollen som vores nye leder af ABA afdelingen, vil dine ansvarsområder og arbejdsopgaver inkludere følgende:

Daglig ledelse og udvikling af teknikere.

Bidrage til at skabe engagement og motivation i teamet.

Ledelse af opgaverne for kunderne.

Projektering, kalkulation og udførelse af egne opgaver.

Styring af ad-hoc serviceopgaver.

Bidrage til den fortsatte udvikling af det høje faglige niveau i afdelingen.

Udvikle samarbejdet med den eksisterende kundekreds og ikke mindst at opbygge gode og tætte relationer til nye relevante kunder.

Du må om nødvendigt deltage i af få opgaverne løst i en opstartsperiode.


Din baggrund

Du har en relevant teknisk baggrund kombineret med relevant erfaring fra branchen, samt være certificeret ABA-Installatør.

Du har måske arbejdet som serviceleder, projektleder eller tilsvarende i en anden virksomhed eller på anden måde dokumenteret ledelseserfaring og forstår at motivere dine medarbejdere.

Med dit stærke kundekendskab og netværk kan du fremvise gode salgsresultater, og du har et konstant fokus på pleje af dine kunderelationer.

Din person

Din energi smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med.

Du er målrettet og tager et stort ejerskab for dine opgaver.

Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så aftaler gennemføres rettidigt og med stor tilfredshed.

Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere med alle niveauer af medarbejdere og alle kundetyper.

Dine muligheder

Som en del af teamet træder du ind i en spændende og udfordrende lederstilling i en dynamisk, veldrevet og udviklingsorienteret virksomhed. Du får mulighed for både faglig og personlig udvikling samt et engagerende arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed.

Amstrup Sikring tilbyder en attraktiv løn- og ansættelsesvilkår med sundheds- og pensionsordning samt bilordning og øvrige relevante værktøjer så du bedst muligt kan udføre opgaven.

Ansøgning
Vi holder samtaler løbende, og vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV og andre relevante dokumenter.

Vil du vide mere?


Er du interesseret i yderligere detaljer omkring stillingen er du meget velkommen til at kontakte RightOne der hjælper Amstrup Sikring med at finde den rette person til dette job. Du kan kontakte Flemming Rydell på mail: Fry(at)RightOne.dk / på telefon: 5388 5898.