KOMMERCIEL Key Account manager TIL TELETEC I Herlev

Har du en udadvendt profil? Kan du lide at sætte dit præg og gøre en forskel for kunder og kollegaer? Er det vigtigt for dig at forstå kundens behov og på det grundlag levere en værdiskabende teknisk løsning? Har du et fornuftigt kendskab til - og erfaring med. AIA, ADK og CCTV? Så er du sikkert Teletecs nye Key Account Manager.

Teletec Connect A/S søger en key account manager til kontoret i Herlev. I stillingen får du i høj grad mulighed for at præge din egen jobfunktion og dagligdag, da der er tale om en virksomhed, som er i vækst og konstant udvikling. Du får en grundig introduktion i virksomhedens produkter og et tæt samarbejde med de nuværende kollegaer. Du skal servicere allerede eksisterende kunder, samt skabe nye. Du bliver en del af en innovativ og dynamisk virksomhed med en flad struktur, som åbner døren for mange selvstændige udfordringer. Virksomheden går ind for løbende personlig og faglig udvikling af medarbejderne, og du for ansvaret for virksomhedens kunder i hele landet, på dit produktområde.

Nye og gamle kunder

Med udgangspunkt i kontoret i Herlev skal du servicere virksomhedens kunder samt opdyrke nye, primært inden for El-installatører, Sikringsvirksomheder, rådgivere mfl. Teamet trækker på teknikerne og produktchefer fra hele virksomheden, herunder hovedkontoret i Sverige, hvilket gør bemandingen fleksibel og din hverdag nemmere.

Dit ansvar bliver at sikre høj kundetilfredshed samt at overholde dit eget salgsbudget, at sikre en relevant afvikling af kundebesøg, samt opfølgning på disse.


Du får brug for din sunde fornuft, ”selvantændelsesegenskaber” og et godt købmandskab.

Vi forventer, at du:

§ Sikrer effektivt salg og kundepleje - herunder mersalg

§ Er en kompetent sparringspartner for kollegarener på kontoret

§ Er handlingsorienteret og forstår at lukke en ordre opgaver

§ Leder dine opgaver og projekter sikkert i mål

Hvad leder vi efter?

Vi søger en key account manager der, med reference til Landechefen i Herlev, kan bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. Kundekontakten fylder meget i ens hverdag hos Teletec, og du skal trives med at være deres primære kontaktperson. Du er typen som trives bedst med at være ude hos kunderne fremfor på kontoret. Du kommer sikkert med et solidt netværk fra branchen, som du kan trække på i stillingen. Du har lysten og evnerne til at arbejde med salg og motivation, med tilfredse kunder som resultat. For at løfte opgaven skal du have erfaring med:

§ At opbygge og vedligeholde gode relationer til kunder og montører

§ At agere proaktivt som sparringspartner for kunden

§ Kalkulation, tilbudsgivning og kommunikation

§ CRM og ERP

§ At arbejde i en servicekultur

Jobbet inkluderer også deltagelse i messer, seminarer og selvstændige workshops med fokus på funktioner og kerneværdi i vores systemer og produkter.

Hvem er du?

Du er udadvendt af natur og trives derfor med den hyppige kundekontakt. Du er god til at stille målrettede spørgsmål, som kan afdække kundens behov og ønsker og derudfra præsentere ideer og løsninger, som kan skabe værdi hos kunden.

Du er teknisk begavet og kan sparre med såvel kunder som deres montører. Du har:

§ Erfaring fra en lignende stilling og kender branchen

§ En baggrund som elektriker, alarmtekniker eller elinstallatør eller lign relevant erfaring

§ Nysgerrighed når du taler med kunder, lytter efter nye ”åbninger” og er løsningsorienteret

§ Har et solidt netværk i branchen og en passion for kundepleje

§ Du taler og skriver perfekt Dansk

§ Du har et fornuftigt kendskab til Engelsk, da mange vejledninger mm er på Engelsk

§ Du har evt. et kendskab til Skandinavisk

Virksomheden

Teletec Connect er en af nordens ledende distributører af professionelle sikkerhedsprodukter inden for AIA CCTV ABA og ADK mere end 40 medarbejdere, der alle hjælper sikringskunderne i hele norden. Teletec connect har kontorer i Herlev, Stockholm, Gøteborg, og Oslo. Læs mere på teletec.dk/om-os

Spørgsmål

RightOne håndterer rekrutteringsprocessen for Teletec i denne opgave, du er velkommen til at kontakte Senior Partner Flemming Rydell på mobil 4013 3101 Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Søg stillingen via linket i bunden af dette opslag