Vær med til at give bygninger liv!

Bravida Danmark A/S søger en stærk og erfaren projektleder, der sikrer at vores projekter kommer godt i mål. Med udgangspunkt i Brøndby, tilbydes du et spændende og ansvarsfyldt job, der dagligt vil kræve at du gør dig umage og bringer al din ekspertise, og erfaring i spil. Du kommer til at arbejde med alle aspekter inden for projektledelse, såsom produktionsplanlægning, økonomi, kvalitetssikring og dokumentation mv. Med reference til afdelingschef, og i samarbejde med vores øvrige dygtige og engagerede projektledere i teamet, får du ansvaret for overordnet projektstyring af el-entrepriser.

Dine opgaver omfatter:


· Personaleledelse

· Projektøkonomi

· Tilsyn med arbejdet på byggepladserne

· Strukturering af arbejdet

· Indkøb af materialer

· Koordinering af arbejdsopgaver

· Arbejdsmiljø og tilsyn

Den rette profil:

Du har en solid projekterfaring på min. 3 år og har stor praktisk erfaring med redskaber inden for projekthåndtering i branchen. Du er uddannet el-ingeniør, elinstallatør eller tilsvarende. Din uddannelsesmæssige baggrund har givet dig indgående teoretisk og teknisk viden inden for el-installationer som du sørger for at holde ved lige. Har du samtidig en håndværksmæssig baggrund, er det en klar fordel, men ikke et krav. Dertil har et indgående kendskab til AB92 og et stærkt købmands-gen, der sikrer din gode økonomiske forståelse. Du kommunikerer godt og sikkert i såvel skrift som i tale.

Som person er du udadvendt, handlingsorienteret og udstyret med et højt drive. Du er holdspiller og bidrager aktivt til produktivitet og trivsel i dit team. Du arbejder struktureret og har styr på detaljerne, hvilket er nødvendige forudsætninger i dit arbejde. Som kollega er du fleksibel og hjælpsom, og du bidrager med energi og et godt humør. Du tager ansvar og formår at engagere folk omkring dig.

Vi tilbyder:

Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Du får et stort råderum og indflydelse på dine egne projekter. Du er direkte med i beslutningsprocessen i en flad og effektiv organisationsstruktur. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og du vil løbende få opdateret din tekniske viden.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Partner hos RightOne Flemming Rydell på telefon 40 13 31 01 eller på mail Fry@RightOne.dk at høre mere om jobbet og Bravida.

Upload din ansøgning og CV på RightOne’s hjemmeside snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne og indkalder til samtale løbende. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Om Bravida:
Bravida er Nordens førende leverandør af installations- og serviceydelser med cirka 9.000 medarbejdere, heraf omkring 1.430 i Danmark. Bravida udfører såvel specialopgaver som helhedsløsninger indenfor el, vvs og ventilation og tilbyder alt fra design og projektering til installation, drift og vedligehold. Bravida har afdelinger på omkring 160 lokationer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.
www.bravida.dkStillingen er ikke aktiv og kan ikke søges