Er du vores nye studentermedhjælper i Kommunikation & Branding?
Studerer du kommunikation, marketing eller branding på en videregående uddannelse - og brænder du for digital kommunikation og sociale medier? Så har Dansk Retursystem sandsynligvis dit nye studenterjob.

I Dansk Retursystem gør vi hver dag en forskel for klima og miljø ved at sørge for, at danskernes pant bliver genanvendt til nye flasker og dåser. Som ny kollega i Kommunikation & Branding vil du derfor komme til at arbejde for en god sag og med det klare formål: at verdens bedste pantsystem starter med dig!

Om jobbet:
Vi er tre medarbejdere i teamet, der har behov for hjælp til at:

Om dig:
Vi forestiller os, at du er i gang med din uddannelse og at du er en dygtig, hjælpsom og lærevillig kommunikator, der kan arbejde selvstændigt. Du har sikkert allerede erfaring som content creator og kan begå dig i CMS-systemer og håndtere billedbehandling. Du er ivrig efter at sætte dig ind i opgaverne uanset om det er daglig drift eller udvikling af nye ideer – og du vil gerne arbejde med storytelling og fremme cirkulær økonomi.


Du kan forvente:


Ansættelsesvilkår:
Din arbejdstid er ca. 15 timer om ugen, og vi er naturligvis fleksible, så der tages hensyn til dit studie. Du referer til kommunikations- og brandingchefen, og du vil primært arbejde på vores hovedkontor i Høje Taastrup.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest den 31..august 2023.

Ansættelsessamtaler foregår i løbet af august, og vi vil gerne kunne byde vores nye kollega velkommen i september.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikations- og brandingchef Anne-Mette Bundgaard på amb@danskretursystem.dk
Om Dansk Retursystem
Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer danskerne mere end 4,5 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for 223.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 370 ansatte og omsætter for 2,7 milliarder kr. om året. Du kan læse mere på www.danskretursystem.dk


Dansk Retursystem A/S
Erik Husfeldts vej1, Høje Taastrup
2630 Taastrup