Praktikanter, elever og lærlinge - søg uopfordret

I Dansk Retursystem har vi elever og lærlinge ansat på alle vores lokationer. Når vi søger nye lærlinge og elever, vil vi annoncere dette på elevportalen samt på vores hjemmeside.
www.danskretursystem.dk/karriere-og-job-ved-dansk-retursystem

Supply Chain

Produktion:
I vores to produktioner i Tåstrup og Hedensted har vi lærlinge på følgende uddannelser, Procesoperatør, Industrioperatør. Vi vil tidligst søge efter lærlinge i efteråret 2021.

Vi tager ikke lærlinge ind som Automatik tekniker, selvom vi er godkendt som praktiksted.

Transport:
Vi har godstransportlærlinge i Tåstrup, Svenstrup J. samt Hedensted.

Administration:
Vi ansætter ikke elever til vores adminstration i øjeblikket.

Studiepraktik:
Vi ønsker at bidrage til de studerendes uddannelse ved at give mulighed for et praktikophold hos os.
Der er her tale om individuelle forløb, som afhænger af studieretning og opgave.

Folkeskolepraktik
Hvert år har elever fra folkeskolens 8., 9. og 10. klasse mulighed for at komme i praktik hos os. Praktikken varer én uge og kan tages i Hedehusene, Svenstrup eller Løsning. Som hovedregel har vi praktikophold for folkeskolepraktikanter i oktober-december.

Send os din ansøgning
Din ansøgning skal fortælle, hvilken afdeling/uddannelse du er interesseret i, og hvorfor vil du gerne være elev lærlinge eller i praktik i Dansk Retursystem og hvad du kan bidrage med?

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Berit Eschricht på 43323232.

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg stilling" herunder.

Om Dansk Retursystem
Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer danskerne mere end 4,00 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 150.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 400 ansatte og omsætter for 2,2 milliarder kr. om året. Du kan læse mere om på www.danskretursystem.dkDansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene