Indsamlings- og servicechauffør med fast udkørsel fra Høje Taastrup

I øjeblikket søger vi ikke flere nye medarbejdere, men er du interesseret I at blive registreret i vores emnebank, er du velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning.

Jobbet?

Afdelingen består af ca. 50 dygtige og hjælpsomme chaufførkolleger, som alle finder det meningsfuldt at arbejde for et grønnere miljø, når der dagligt indsamles kar og sække med dåser og flasker hos ca. 500 af vores kunder rundt på hele Sjælland samt øerne. Vi ønsker at skabe en mere mangfoldig arbejdsplads og opfordrer kvinder til at søge jobbet som chauffør.


Du vil have mulighed for at komme i kontrakt med mange forskellige mennesker hver dag, herunder butikker, restauranter, cafeer og virksomheder, som er vores kunder. Det er vigtigt for os, at du giver virksomhedens kunderne en god kundeservice og at du optræder ansvarligt og med respekt for andre mennesker.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsuge på 37 timer pr. uge, med 12 timers arbejdsdage, i fast turnus, der vil være arbejdsdage om lørdagen. Det er vigtigt, at du er omstillingsparat og fleksibel i forhold til at hjælpe med at få den samlede indsamlingsplan til at gå op i en større enhed.


Vores kørselsmønster ligner distributionskørsel, hvorfor du skal forvente flere daglige stop.


Vognparken består af 16-24pallers forvogne, forvogn-hængere, el-forvogne samt specialfremstillede biler (BT biler). Det er vigtigt, at du som vores nye chauffør er indstiller på at kunne køre alle vores forskellige biler.

Når du søger jobbet som chauffør, er det vigtigt, at du:

Ansættelsesforholdet følger Industriens Overenskomst (indgået mellem DIO 1 og CO-Industri).

Hos Dansk Retursystem sætter vi respekten for hinanden højt, og mødes i øjenhøjde. Du vil ikke opleve disponenter, der sætter en ære i at udnytte din køretid til sidste minut. Vi gør en stor indsats for at holde os inden for arbejdsdagens 12 timer, med mennesket i fokus.

Ansøgning
Lyder ovenstående som et job for dig, så send os din uopforedre ansøgning.


I Dansk Retursystem vil vi behandle din ansøgning individuelt og med respekt, og du vil opleve fuld fortrolighed i hele rekrutteringsprocessen.
Om Dansk Retursystem

I pantsystemet genanvendes flasker og dåser til nye i et lukket kredsløb. Sidste år pantede danskerne 2 mia. flasker og dåser, og Dansk Retursystem sørger for, at de pantede flasker og dåser bliver genanvendt. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for 223.000 tons CO2 årligt. Det danske pantsystem er et af verdens mest effektive pantsystemer og drives non-profit.

Dansk Retursystem A/S
Erik Husfeldts Vej 1,
Høje Taastrup
2630 Taastrup