Er du vores nye studentermedhjælper til Teknisk Service
Kunne du tænke dig at supplere dine studier med praktisk erfaring i en cirkulærøkonomisk virksomhed.
Så har vi et spændende studiejob til dig.

Om Jobbet
Vi er et team, der har behov for hjælp til at:
· Supportere og fejlrette på pantstationer
· Sikre korrekt logning og videreformidling af opgaver
· Bestil tekniker ved mekanisk nedbrud samt vurdere prioriteten af opgaven
· Kontakt til chauffør og logistikafdelingen vedr. containertømninger
· Yde professionel support
· Opdatere hjemmeside i forbindelse med driftsstatus

Vi tilbyder:
Stillingen er på ca. 15 timer om ugen med fleksible arbejdstider, der selvfølgelig tager hensyn til eksamensperioder og ferier. Vores arbejdstider er alle ugens dage i tidsrummet kl. 8-19.

Du har et arbejdsrul med weekendvagt den ene uge fra kl. 14-19, og den anden uge med to vagter på kontoret i hverdagen med en god kantineordning. Vi søger for en grundig oplæring og onboarding, inden du har weekendvagter. Vi bor gåafstand fra Høje Taastrup station.

Vi du være en del af temaet
Hos os kommer du til at være en del af et fællesskab blandt dygtige medarbejdere i Teknisk Service Center Vi yder telefonisk support vedr. butikkernes tekniske udstyr i flaskeområdet f.eks. komprimator, automat og central styreenhed (en special PC). Vi er desuden ansvarlige for, drift af pantstationerne vi har placeret rundt i Danmark.

Om dig
Vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse, - Retning er ikke afgørende og gerne som minimum på andet semester.
Du er initiativrig, glad og har gode samarbejds- og serviceevner, med en god teknisk forståelse og kan sætte kunden i centrum. De er vigtigt, at du er velformuleret i dansk skrift og tale.

Om os
I Dansk Retursystem er vi alle med til at gøre en forskel for klima og miljø. Vi henter og sorterer tomme flasker og dåser med pant og sørger for, at de bliver genanvendt til nye. Og vi arbejder hver dag på at mindske vores CO2-aftryk.

Vi er en virksomhed med fokus på et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor du altid kan få hjælp af dine kollegaer. Vi har respekt for hinanden, og vi vil gerne have det sjovt.

Vi har en stærk og mangfoldig kultur. Vores medarbejdere er vant til at tage ansvar og finde løsninger, så du får både indflydelse og frihed i jobbet. Samtidig er der plads til forskellighed. I 2023 vandt vi en pris som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion, så vi gør, hvad vi siger.

Interesseret?
Hvis du synes jobbet som studentermedhjælper hos os lyder spændende, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv gerne hvor du har set dette opslag.

Send en ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Vibeke Anthon på telefon 30671343 mellem kl. 9-15 på hverdage.

Ansøgningsfrist: Løbende og tiltrædelse til januar.


Om Dansk Retursystem
I pantsystemet genanvendes flasker og dåser til nye i et lukket kredsløb. I 2022 år pantede danskerne 2 mia. flasker og dåser, og Dansk Retursystem sørgede for, at de pantede flasker og dåser bliver genanvendt. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparede klimaet for 223.000 tons CO2 i 2022. Det danske pantsystem er et af verdens mest effektive pantsystemer og drives non-profit.
Stillingen er ikke aktiv og kan ikke søgesDansk Retutsystem A/S
Erik Husfelds Vej 1, Høje Taastrup
2630 Taastrup