Driftsoperatør - Løsning

I øjeblikket søger vi ikke medarbejdere, men har du lyst til at blive registreret i vores emnebank kan du søge her.

Hvilket job kan vi tilbyde dig?
Har du lyst til at arbejde som produktionsmedarbejder i vores virksomhed, hvor miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og effektivitet er i fokus samtidig med at udviklingen går hurtigt?

Hvilket opgaver løser en produktionsmedarbejder?
Du bliver en del af et af vores produktionsteams og vil få arbejdsopgaver af forskellig art fx betjening af optællings-maskiner, komprimeringsanlæg, trailertømning / -læsning samt kvalitetssikring.

Vores arbejdsmiljø er et stort fokusområde og det er vigtigt, at du i dit daglige arbejde bidrager til, at vi har et godt og sikkert arbejdsmiljø. Som led i virksomhedens strategi er lean et af vores indsatsområder og du vil i dit daglige arbejde blive involveret i denne proces.

Du vil blive ansat i vores produktionsenhed i Løsning, som er en stor og velfungerende afdeling med en fast stab på ca. 75 medarbejdere.

I produktionen arbejder vi på skiftehold med rullende skift dag/aften. Arbejdsplanen ruller over seks uger, hvor du arbejder skiftevis fire og fem dage om ugen. Du vil desuden komme til at arbejde på to lørdage i løbet af et seks ugers rul.


Har du det der skal til?
Du har gode samarbejdsevner, er forandringsparat, fleksibel og har lyst til at lære nyt. Derudover er det vigtigt, at du er god til at samarbejde og ’har øje’ for vores fælles processer.

Du skal have bestået 9. klasse i dansk og matematik samt have kendskab til it. Du skal have gerne have kørekort (kategori B, C, CE), gaffeltruckcertifikat (certifikat B) eller stabler kort. En af de opslåede stillinger skal besættes af en medarbejder med CE-kørekort. Arbejdet forudsætter ikke nogen uddannelsesbaggrund, men det vil være en fordel, hvis du er uddannet industri-/procesoperatør eller lignende.

Det kan du forvente af os
Du møder en fri og rummelig arbejdsplads med mulighed for indflydelse og udvikling. Vi lægger vægt på, at man optræder ansvarligt og med respekt for andre mennesker. Vi har en uformel tone og godt humør, hvor det ikke gør noget, at man har det sjovt sammen, selvom der er travlt.

Du vil blive oplært af en kollega, når du starter i jobbet.

Send os din ansøgning
Har du lyst til at være vores kommende kollega, så send os din ansøgning og dit CV. Vi modtager kun ansøgninger sendt via vores rekrutteringssystem.

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt.


Om Dansk Retursystem
I pantsystemet genanvendes flasker og dåser til nye i et lukket kredsløb. Sidste år pantede danskerne 2 mia. flasker og dåser, og Dansk Retursystem sørger for, at de pantede flasker og dåser bliver genanvendt. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for 223.000 tons CO2 årligt. Det danske pantsystem er et af verdens mest effektive pantsystemer og drives non-profit.Dansk Retursystem A/S
Lundagervej 43

8723 Løsning