I øjeblikket søger vi ikke produktionsmedarbejdere. Men du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Hvilket job kan vi tilbyde dig?
Har du lyst til at arbejde som produktionsmedarbejder i vores virksomhed, hvor miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og effektivitet er i fokus samtidig med at udviklingen går hurtigt?

Dansk Retursystem går ind i vores højsæson og har derfor brug for flere medarbejdere over de næste måneder, men det vil også være muligt at blive fastansat.


Hvilket opgaver løser en produktionsmedarbejder?

Du bliver en del af et af vores produktionsteams og vil få arbejdsopgaver af forskellig art fx betjening af optællings-maskiner, komprimeringsanlæg, trailertømning / -læsning samt kvalitetssikring.

Vores arbejdsmiljø er et stort fokusområde og det er vigtigt, at du i dit daglige arbejde bidrager til, at vi har et godt og sikkert arbejdsmiljø. Som led i virksomhedens strategi er lean et af vores indsatsområder og du vil i dit daglige arbejde blive involveret i denne proces.

Du vil blive ansat i vores produktionsenhed i Løsning, som er en stor og velfungerende afdeling med en fast stab på ca. 75 medarbejdere.

I produktionen arbejder vi på skiftehold med rullende skift dag/aften. Arbejdsplanen ruller over seks uger, hvor du arbejder skiftevis fire og fem dage om ugen. Du vil desuden komme til at arbejde på to lørdage i løbet af et seks ugers rul.


Har du det der skal til?
Du har gode samarbejdsevner, er forandringsparat, fleksibel og har lyst til at lære nyt. Derudover er det vigtigt, at du er god til at samarbejde og ’har øje’ for vores fælles processer.

Du skal have bestået 9. klasse i dansk og matematik samt have kendskab til it. Du skal have gerne have kørekort (kategori B, C, CE), gaffeltruckcertifikat (certifikat B) eller stabler kort. En af de opslåede stillinger skal besættes af en medarbejder med CE-kørekort. Arbejdet forudsætter ikke nogen uddannelsesbaggrund, men det vil være en fordel, hvis du er uddannet industri-/procesoperatør eller lignende.

Det kan du forvente af os
Du møder en fri og rummelig arbejdsplads med mulighed for indflydelse og udvikling. Vi lægger vægt på, at man optræder ansvarligt og med respekt for andre mennesker. Vi har en uformel tone og godt humør, hvor det ikke gør noget, at man har det sjovt sammen, selvom der er travlt.

Du vil blive oplært af en kollega, når du starter i jobbet.

Send os din ansøgning
Har du lyst til at være vores kommende kollega, så send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg stilling" herunder.

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt.

Om Dansk Retursystem
Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer danskerne mere end 4,00 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 150.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 400 ansatte og omsætter for 2,2 milliarder kr. om året. Du kan læse mere om på www.danskretursystem.dkDansk Retursystem A/S
Lundagervej 43

8723 Løsning