Har du lyst til at arbejde i en cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, så er det måske dig, vi leder efter.

Som ny kollega i afdelingen Cirkulær Økonomi får du en unik mulighed for at bruge dine faglige kvalifikationer. Afdelingen løser virksomhedens juridiske og miljømæssige opgaver, herunder varetagelse af udvidet producentansvar, udarbejdelse og forhandling af kontrakter, gennemførelse af EU-udbud, bistand til ledelsesgruppe og bestyrelse, vurdering af miljø- og klimaeffekter ved drifts- og udviklingstiltag samt opgaver i forbindelse med salg af genanvendelige materialer.

Om jobbet:
Vi arbejder i et landskab med mange interessenter både internt og eksternt. Opgaverne i det juridiske team i afdelingen Cirkulær Økonomi er mangeartede, og du kommer til at arbejde bredt med Pantbekendtgørelsen, som afføder spændende juridiske opgaver med driftsmæssig og strategisk betydning for forretningen. Du kan også komme til at arbejde med EU-lovgivning på miljø- og emballageområdet, CSR og ESG-rapportering.

Arbejdsopgaverne kan være at:

Du indgår i afdelingen Cirkulær Økonomi med reference til vores vicedirektør. Afdelingen består af ni kollegaer, der har kompetencer inden for jura, indkøb, klima og miljø samt CSR. Derudover har vi to studentermedhjælpere.

Vores organisationsstruktur er flad, og dine opgaver vil spænde bredt på tværs af hele virksomheden. Du vil derfor kunne sætte mange kompetencer i spil og senere få mulighed for at påvirke, hvilke områder du ønsker at specialisere dig i.

I Dansk Retursystem lægger vi blandt andet vægt på en god omgangstone, fællesskab, involvering, respekt, samt faglig og personlig udvikling af medarbejderne. Du møder en høj faglighed i hverdagen, hvor du kan udvikle dine egne kompetencer, blandt andet vil der være mulighed for, at du kan blive autoriseret som advokatfuldmægtig.

Vores ledelsesstil er baseret på tillid til, at medarbejderne selv finder løsninger og træffer beslutninger, og i det omfang, det er muligt, træffes beslutninger ude i organisationen, således at de, som berøres af beslutningerne, også har indflydelse.

Vi tilbyder et job i en mangfoldig virksomhed med høj arbejdsglæde. Vi er stolte af det arbejde, vi hver dag udretter for miljøet, blandt andet fordi vi sikrer, at tomme dåser og flasker sendes til genanvendelse og bliver til nye dåser og flasker. Vi har stærke værdier og lægger vægt på, at du optræder ansvarligt og med respekt for andre mennesker. Derudover tilbyder vi blandt andet fleksible arbejdstider og -vilkår, kantineordning med et lækkert og varieret udvalg, morgenbrød én gang om ugen og en aktiv personaleforening med forskellige sociale arrangementer.

Vores domicil ligger tæt på Høje Taastrup station. Kontorlokalerne er lyse med udsigt til naturskønne udearealer.

Om dig:
Du har en relevant uddannelse, er fleksibel og ansvarsbevidst. Du er en teamplayer, der tager ansvar for at få opgaverne løst og er frisk på nye typer af udfordringer. Du formår at arbejde tværfagligt, at sætte dig ind i andre dele af virksomheden og at forklare juraen på en let tilgængelig måde for kollegaer og beslutningstagere med andre faglige baggrunde. Du er positiv, samarbejdende og har en involverende tilgang. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansøgningsfrist:
Lyder ovenstående som et job for dig, så send os din ansøgning. Vi modtager kun ansøgninger sendt via vores rekrutteringssystem.

Vi afholder samtaler løbende, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen, når vi har fundet den rette kandidat.

I Dansk Retursystem behandler vi din ansøgning individuelt og med respekt, og du vil opleve fuld fortrolighed i hele rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Jakob Degn Nielsen på telefon 30 67 13 44 eller jurist Stine Ullmann-Poulsen på telefon 40 54 66 68 hverdage kl. 9-15.

Vi glæder os til at høre fra dig!   
 Om Dansk Retursystem
Det danske pantsystem drives non-profit og er et af verdens mest effektive pantsystemer. Flasker og dåser genanvendes til nye i et lukket kredsløb. I 2022 år pantede danskerne 2 mia. flasker og dåser, og Dansk Retursystem sørgede for, at de blev genanvendt. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparede klimaet for 223.000 ton CO2 i 2022.
Stillingen er ikke aktiv og kan ikke søgesDansk Retursystem A/S
Erik Husfeldts Vej 1,
Høje Taastrup
2630 Taastrup