I øjeblikket søger vi ikke Facility assistenter, men du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

Hvilket job kan vi tilbyde dig?
Har du lyst til at arbejde som Facility assistent i vores virksomhed, hvor miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og effektivitet er i fokus samtidig med at udviklingen går hurtigt? Som Facility assistent har du ansvaret for drift og vedligeholdelse for en pantstation. Arbejdsopgaverne er mangeartede fx:

· At yde god kundeservice til brugerne af pantstationen
· Har hænderne skruet rigtig på
· Renholdelse af pantstationen indenfor samt arealet uden om pantstationen
· Opfyldning af sækkedispenser med nye pantsække til salg
· Oprydning og rengøring efter aftalte procedurer/instrukser
· Bestilling af forbrugsvarer, såsom sæbe, handsker o.l. intern hos Dansk Retursystem
· Aflæsning og indrapportering af elforbrug
· Kundebetjening ved mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver

Vi har pantstationer fordelt rundt om i Danmark. Pantstationer er en anden måde at aflevere flasker og dåser på en hurtig og let måde. Som bruger af pantstationen, fylder man ca. 100 tomme flasker og dåser i en pantsæk, lukker den og køre den ind til pantstationen. Her skubbes sækken ind bag lugen og i løbet af nogle dage, bliver pengene sat ind på brugerens konto. Se mere på www.pantstation.dk.

Vi har pantstationer i følgende byer Aalborg, Randers, Lystrup (Risskov), Herning, Horsens, Esbjerg, Odense, Kalundborg, Slagelse, Køge, Høje Taastrup og Helsingør og Rødovre Centrum.

På pantstationerne i Aalborg, Randers, Lystrup (Risskov), Herning, Horsens, Esbjerg, Kalundborg, Køge og Slagelse er arbejdstiden 6-8 timer ugentligt og ved Rødovre Centrum, Slagelse og Høje Taastrup indgår man i rotation op til 37 timer ugentligt i henhold til den enhver gældende vagtplan.

Vores forventninger til dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det er vigtigere at du er stabil, har en glad, positiv udstråling og engagere dig i dine opgaver. Til gengæld er det et krav at du er fortrolig med programmer som Outlook, Excel, Word og PowerPoint. Derudover skal du også besidde et selvstændigt drive, da du for det meste arbejder alene.

Arbejdstiden varierer fra pantstation til pantstation. Kontakt Facility leder Thomas Harboe på
31135651 eller thh@danskretursystem.dk for yderligere information.

Det kan du forvente af os
Du møder en fri, rummelig og ordentlig arbejdsplads med mulighed for indflydelse og udvikling, hvor vi ikke går på kompromis med sikkerheden. Vi lægger vægt på, at man optræder ansvarligt og med respekt for andre mennesker. Vi har en uformel tone og godt humør, hvor det ikke gør noget, at man har det sjovt sammen, selvom der er travlt.

Ansøgning
Send os din uopfordrede ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg stilling" herunder. Din ansøgning bliver behandlet fortroligt.


Husk at skrive hvilken by (pantstation), hvor du kunne tænke dig at arbejde.

Om Dansk Retursystem
Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer danskerne mere end 4,00 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 150.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 400 ansatte og omsætter for 2,2 milliarder kr. om året. Du kan læse mere om på www.danskretursystem.dk
Dansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene