Tilkaldeoperatør til pantstationer på Sjælland

Er du gået på efterløn eller pension og kunne du tænke dig at arbejde som tilkaldeoperatør på vores pantstationer i Storkøbenhavn, Køge, Slagelse, Kalundborg og Næstved og blive en del af vores fantastiske team? Hvis ja - så læs videre.

Der arbejdes på alle ugens syv dage i tidsrummet klokken 9.30 – 19.00 og en vagt består typisk af 8½ times arbejde. Du aftaler din arbejdstid sammen med din leder, da pantstationen altid skal være bemandet.

Du vil indgå i et mindre team, som vil stå for driften af pantstationer. Teamet sørger for drift, rengøring og vedligeholdelse af pantstationerne samt servicering af kunder. I denne forbindelse vil du også være i tæt dialog med teknikere, men du skal også selv have en teknisk forståelse.

Efter en grundig oplæring vil du selv stå for den samlede drift af en pantstation på dine vagter. Oplæringen vil foregå på vores fabrik i Høje Taastrup samt på andre pantstationer på Sjælland.

Pantstationerne er et alternativ til at aflevere tomme flasker og dåser i butikkerne. De ligger over hele landet. Læs mere om dem her

Arbejdsopgaver:
Det kan du forvente af os:
I Dansk Retursystem er vi alle med til at gøre en forskel for klima og miljø. Vi henter og sorterer tomme flasker og dåser med pant og sørger for, at de bliver genanvendt til nye. Og vi arbejder hver dag på at mindske vores CO2-aftryk.  
  
Vi er en virksomhed med fokus på et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor du altid kan få hjælp af dine kollegaer. Vi har respekt for hinanden og vi vil gerne have det sjovt.   
  
Vi har en stærk og mangfoldig kultur. Vores medarbejdere er vant til at tage ansvar og finde løsninger, så du får både indflydelse og frihed i jobbet. Samtidig er der plads til forskellighed. I 2023 vandt vi en pris som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion, så vi gør, hvad vi siger.

Ansøgning:
Lyder jobbet som noget for dig, vil vi gerne høre fra dig. Har du spørgsmål, får du svar hos Produktionsleder Klaus Willendrup på 22131600 i tidsrummet kl. 8.00 - kl. 15.00 (hverdage). Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder jobsamtaler og ansætter så snart, vi finder de rette medarbejdere.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt


Mere om os:
Dansk Retursystem en non-profit miljøvirksomhed baseret på cirkulær økonomi. Vi driver det danske pantsystem og indsamler hver eneste dag over 5 millioner tomme flasker og dåser. Vi gør det sammen og er i alt ca. 435 ansatte. Vi er certificeret ’Great Place to Work’ som anerkendelse af en god arbejdspladskultur med tilfredse medarbejdere. Læs mere om vores arbejdsplads på https://danskretursystem.dk/job-karriere/
Dansk Retursystem A/S
Erik Husfeldts vej 1,
Høje Taastrup

2630 Taastrup

Field's pantstation
Arne Jacobsens Allé 24
2300 København S


Rødovre pantstation
Rødovre Centrum
Parkering Syd
2610 Rødovre


Høje Taastrup pantstation
Lervangen 1
2630 Taastrup


Slagelse pantstation
Japanvej 21
4200 Slagelse


Kalundborg pantstation
Østre Havnevej 21
4400 Kalundborg


Næstved mini pantstation
Fikskerhusvej 25
4700 Næstved