I øjeblikket søger vi ikke chauffører, men du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

Hvilket job kan vi tilbyde dig?

Som chauffør i Dansk Retursystem får du mange gode og hjælpsomme kollegaer, som alle finder det meningsfuldt at arbejde for et grønnere miljø. Samtidig kan vi tilbyde dig en stilling i en virksomhed, der ligger meget vægt på arbejdsmiljø- og sikkerhed. Dine kollegaer er i alle aldre og de er dygtige til deres job. Afdelingen har mange ildsjæle, som går op i at give kunderne en god kundeservice.

Afdelingen er præget af en stor fleksibilitet, hvor vi altid får tingene til at hænge sammen – og ofte med godt humør.

Du får en solid oplæring, så du er forberedt til at køre selv. Derudover er der mulighed for at deltage i kunderelaterede kurser og vores tillidsrepræsentant hjælper gerne med booking af kurser gennem IKUF (Industriens Kompetence Udviklings Fond).

Hvilke opgaver løser en chauffør?

Som chauffør gør du en stor indsats for miljøet, når du dagligt indsamler kar, sække og foldekar med dåser og flasker. Det er fra butikker, restauranter, cafeer og virksomheder, så du kommer i kontakt med mange forskellige mennesker. Indsamling vil være i det Nordjydske og med god kundeservice og hjælpsomhed, er du med til at styrke samarbejdet.

Hver morgen kører du ud fra vores kontor/produktion i Svenstrup J. Vi har både store og små citytrailere, 18- og 14-pallers lastbiler samt specialbyggede biler (BT-biler), hvorfor du som vores nye chauffør kan køre alle biltyper. Du arbejder efter en fast turnusplan, så du kan nemt planlægge din fritid.

Arbejdstid:
Vi køre alle ugens 7 dage, men du vil arbejde efter en fast turnusplan, så du kan nemt planlægge din fritid. Du vil primært skulle arbejde mandag til fredag, vekslende mellem morgen vagter den ene uge, og eftermiddag/aftenvagter den anden uge.

Har du det der skal til?

Når du søger job som chauffør, lægger vi vægt på at du:

· Har følgende kørekort: B, C, CE, førerkort, og truckkort
· Besidder den lovpligtig chaufføruddannelse (EU kortet)
· Har du minimum et års erfaring som chauffør indenfor kørsel i distributionsbranchen med citytrailer

Forventede kompetencer:

· Opfører dig professionelt, serviceorienteret og er velsoigneret
· Taler, læser og skriver dansk på et rimeligt niveau
· Er fortrolig med computer og it på brugerniveau
· Kommunikerer tydeligt og ser muligheder i stedet for begrænsninger
· Teamplayer
· Konstruktiv tilgang til arbejdsopgaver
· Stort servicegen

Ansøgning
Send os din uopfordrede ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg stilling" herunder.

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt.

Om Dansk Retursystem
Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer danskerne mere end 4,00 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 150.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 425 ansatte og omsætter for 2,2 milliarder kr. om året. Du kan læse mere om på www.danskretursystem.dk
Stillingen er ikke aktiv og kan ikke søgesDansk Retursystem A/S
Jellingvej 16

9230 Svenstrup