Administration - søg uopfordret

Du kan vælge at sende en uopfordret ansøgning til Dansk Retursystem
Er du interesseret i en stilling indenfor administration i vores virksomhed, er du velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning.

Din ansøgning skal fortælle, hvilken afdeling eller job du foretrækker. Hvorfor vil du gerne arbejde i Dansk Retursystem og hvad du kan bidrage med? Er det en deltid - eller fuldtidsstilling du søger eller er der tale om fx virksomhedspraktik, løntilskud, flexjob etc.

Vores hovedsæde ligger i Hedehusene, hvor størstedelen af vores administrative stillinger findes, men alle vores lokationer har administrative stillinger.

Vi har flere områder og jobtyper, se nogle af dem her:

Cirkulær økonomi:
Stillinger indenfor corporate social responsibility & kvalitet, indkøb & udbud, udbydere samt jura.

Finans:
Stillinger indenfor økonomi, business process management, it samt business intelligent.

Marked:
Stillinger indenfor marketing & digital, kunderådgivning, kundeservice, pantteknologi, innovation & produktudvikling samt forretningsudvikling.

Supply Chain:
Stillinger indenfor logistik, produktion, kvalitet, facility og lager.

HR & Arbejdsmiljø:
Stillinger indenfor HR og Arbejdsmiljø samt kantinedrift.

Kommunikation:
Stillinger indenfor kommunikation.

Send os din uopfordrede ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg stilling" herunder.

Din ansøgning og CV bliver behandlet fortroligt.

Om Dansk Retursystem
Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer danskerne mere end 4,00 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 150.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 400 ansatte og omsætter for 2,2 milliarder kr. om året. Du kan læse mere om på www.danskretursystem.dkDansk Retursystem A/S
Baldersbuen 1
2640 Hedehusene