Teknisk leder søges til vores nye produktion i Høje Taastrup

Dansk Retursystem er en miljøvirksomhed i rivende udvikling, og vi er godt i gang med at indkøre vores nye fuldautomatisk fabrik i Høje Taastrup. Vores nye fabrik indeholder AGV’ere (Automated Guided Vehicle), robotter, case buffer, conveyors, optællingsmaskiner, store ballepresser, NIR og andre maskiner til materiale sortering. Dagligt modtager fabrikken over to millioner flasker og dåser, som enten sorteres eller optælles.

Har du den rigtige tekniske, mekaniske baggrund samt gode lederegenskaber, så har vi jobbet til dig.

Om jobbet
For produktionen handler det om at afvikle den daglige drift – vi køre just in time og vores tekniske afdeling ses som en serviceafdeling for produktionen. Som teknisk leder skal du sikre, at der bliver udført forebyggende vedligehold, at maskiner og anlæg holdes i god stand. Du bidrager til kontinuerlig forbedring og udvikling af produktionen samt egen afdeling. Afdelingen består af fire medarbejdere som arbejder på dag- og aftenhold, derudover er der tilknyttet en Automationsteknolog samt to maskinmesterstuderende. Dansk Retursystem har yderligt uddannet flere af vores egne medarbejdere til Proces- og Industrioperatører, som også er med til at understøtte den daglige vedligehold.

Den tekniske afdelings arbejdsopgaver dækker over:


Vores forventninger til dig
Du er vant til at arbejde med sikkerhed og vægter dette højt. Du har minimum 5 års erfaring fra lignende job. Du driver selvstændigt forandringer, optimeringer og projekter. Du er synlig, motiverende og har en coachende tilgang til medarbejderne. Du har en passion for teknik, og er ikke bange for a få olie på hænderne, hvis situationen kræver det.

Du har i dine tidligere jobs opbygget erfaring med moderne produktionsanlæg og procesteknologi, og har derfra en god indsigt i industriel automatisering og processtyring. Du har erfaring med håndtering af eksterne håndværkere og serviceleverandører, samt erfaring med styring af vedligeholdelsesbudgetter.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som maskinmester, maskiningeniør eller tilsvarende.

Du refererer til fabrikschefen.

Hvem er vi?
Dansk Retursystem løfter en stor miljømæssig opgave. Vi indsamler og tæller engangsemballage med pant fra hele Danmark og sikrer at materialerne bliver genanvendt på en miljømæssig forsvarlig måde.

I vores produktioner tømmer vi dagligt kar og sække, som indeholder dåser og flasker, der herefter optælles. Det er vigtigt, at optællingen udføres korrekt, så vores kunder får den rigtige pant udbetalt. Vi sorterer materialerne glas, plast og aluminium hver for sig, før vi videresælger det til genanvendelse. Med vores fokus på korrekt optælling og materialesortering holder vi Danmarks bedste kvalitetsniveau for genanvendelse af glas, plast og aluminium.

Ansøgning
Vi læser ansøgninger og afholder samtaler løbende, hvor vi selvfølgelig overholder gældende Coronaregler.

Lyder ovenstående som et job for dig, så send os din ansøgning og CV ved at trykke på ”Send” knappen herunder. I Dansk Retursystem vil vi behandle din ansøgning individuelt og med respekt, og du vil opleve fuld fortrolighed i hele rekrutteringsprocessen.

Din ansøgning behandles fortroligt, og du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Fabrikschef Henrik Kirk Vilsbøll på 30632583.

Om Dansk Retursystem
Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer danskerne mere end 4 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 150.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 400 ansatte og omsætter for 2,2 milliarder kr. om året. Du kan læse mere om på www.danskretursystem.dk
Dansk Retursystem A/S
Erik Husfeldts Vej 1,
Høje Taastrup,

2630 Taastrup