I øjeblikket søger vi ikke chauffører, men du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

Hvilket job kan vi tilbyde dig?
Som chauffør i Dansk Retursystem får du mange gode og hjælpsomme kollegaer, som alle finder det meningsfuldt at arbejde for et grønnere miljø. Samtidig kan vi tilbyde dig en stilling i en virksomhed, der ligger meget vægt på arbejdsmiljø- og sikkerhed. Dine kollegaer er i alle aldre, de er dygtige til deres job og de går op i at give vores kunder en god kundeservice.

Afdelingen er præget af en stor fleksibilitet, hvor vi altid får tingene til at hænge sammen – og ofte med godt humør.

Du får en solid oplæring, så du er forberedt til at køre de specialbyggede biler selv. Derud over er der mulighed for at deltage i kunderelaterede kurser og vores tillidsrepræsentant hjælper gerne med booking kurser gennem Industriens Kompetence Udviklings Fond (IKUF).

Hvilke opgaver løser en chauffør?
Som chauffør gør du en stor indsats for miljøet, når du dagligt indsamler kar, sække med dåser og flasker. Det er fra butikker, restauranter, cafeer og virksomheder, så du kommer i kontakt med mange forskellige mennesker. Indsamling vil være i det Jyske samt Fyn og med god kundeservice og hjælpsomhed, er du med til at styrke samarbejdet.

Hver morgen kører du ud fra vores kontor/produktion i Hedensted. Vi har store citytrailere, 17-pallers lastbiler samt specialfremstillede biler og vores chauffører skal kunne køre alle biltyper. Du arbejder efter nedenstående turnusplan, så du kan nemt planlægge din fritid.

Arbejdstid:
Du vil arbejde 5 dage om ugen (mandag- fredag). Din arbejdsdag starter kl. 05.00 til kl. 13.00 i den første uge og
kl. 13.00 til kl. 21.00 i den anden uge. Du vil skulle dele bil med den kollega som kører på det modsattes skift.

Har du det der skal til?


Forventede kompetencer:
Ansøgning
Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg stilling" herunder.

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt.

Om Dansk Retursystem
Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hver dag afleverer danskerne mere end 4,00 millioner flasker og dåser, som vi sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 150.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel både i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og dagligvarehandlen og er reguleret af Miljøministeriet. Vi er cirka 400 ansatte og omsætter for 2,2 milliarder kr. om året. Du kan læse mere om på www.danskretursystem.dkDansk Retursystem A/S
Lundagervej 4
8722 Hedensted