Dansk Retursystem driver det danske pantsystem og er en moderne miljøvirksomhed baseret på cirkulær økonomi. Virksomheden er i rivende udvikling og ønsker fortsat at udvikle muligheden for at pante let og enkelt.

Vi søger en tekniker til vores hovedkontor, der ligger tæt på Høje Taastrup station. Bygningen indeholder en administrationsbygning samt vores produktionshaller. Det er et aktivt hus, hvor du vil få mange forskellige opgaver og derfor er det vigtigt, at du har flere forskellige kompetencer.

Om Jobbet:
Du bliver en del af et lille dedikeret team, hvor vi reagerer med det samme således at fejl bliver rettet så hurtigt som muligt.

Dine primære opgaver vil være:


Vi forestiller os, at du:
Vi tilbyder:
Du bliver en del af en uformel, dynamisk og rummelig arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt. Vi har stærke værdier, og hos Dansk Retursystem værdsætter vi mennesker med personlighed i kombination med engagement. Vi har respekt for hinanden og en stærk kultur, hvor vi favner en bred medarbejdergruppe.


Ansøgning:
Send os din ansøgning og CV, ansøgningsfristen er 31. august 2022.

Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, når vi finder den rette kandidat. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

I Dansk Retursystem vil vi behandle din ansøgning individuelt og med respekt, og du vil opleve fuld fortrolighed i hele rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Groth Hyldmar assistent, Facility på telefon 43323700 i tidsrummet kl. 10.00 til kl. 15.00.

Du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hvert år afleverer danskerne mere end 1,9 milliarder flasker og dåser, som virksomheden sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 210.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og er reguleret af Miljøministeriet. Vi har ca. 435 ansatte og omsætter for 2,7 milliarder kr. om året.
Du kan læse mere på
www.danskretursystem.dkStillingen er ikke aktiv og kan ikke søgesDansk Retursystem A/S
Erik Husfeldts Vej 1, Høje Taastrup
2630 Taastrup