Driftsoperatør - Høje Taastrup

I øjeblikket søger vi ikke flere nye medarbejdere, men er du interesseret I at blive registreret i vores jobbank, er du velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning.

Fabrikken er nybygget og har kun været i drift i lidt over to år, hvorfor produktionsudstyret er topmoderne og højteknologisk.Vi har meget fokus på miljø, sikkerhed, arbejdsglæde og udvikling.

I produktionen tømmer vi paller, kar og sække, som indeholder flasker og dåser, der bliver optalt og sorteret (glas, plast og aluminium) til genanvendelse.  Det foregår på vores automatiske anlæg med transportbånd, transport på AGV, robotassisteret tømning af lastbærere m.m. Det er vigtigt, at optællingen udføres rigtigt, så vores kunder får den rigtige pant udbetalt. 

Det er også muligt at arbejde på en af vores pantstationer - ønsker du dette, skal du svare ja på spørgsmålet i step 2. Vi har flere pantstationer øst for Storebælt.
 
Arbejdsopgaver:
 
Som driftsoperatør kommer du til at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver. Det kan være med modtagelse af flasker/dåser i sække eller kar og optælling af disse. En af vores erfarne medarbejdere (instruktør) vil oplære dig i de forskellige arbejdsfunktioner.  
 
Dine kvalifikationer: 
  Ansættelsesforholdet følger Industriens Overenskomst (indgået mellem DIO 1 og CO-Industri). 
 
Det kan du forvente af os: 
Du bliver en del af en uformel, dynamisk og rummelig arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt. Vi er en miljøvirksomhed baseret på cirkulær økonomi, vi har stærke værdier, og vi lægger vægt på, at du optræder ansvarligt og med respekt for andre mennesker. 


Hos Dansk Retursystem værdsætter vi mennesker med personlighed i kombination med et engagement. Derudover har vi respekt for hinanden, en stærk kultur, hvor vi favner en bred medarbejdergruppe. Vi er CSR-certificeret, tager hånd om vores medarbejdere og løfter et stort socialt ansvar.
 
Ansøgning 
Lyder ovenstående som et job for dig, så send os din uopfordrede ansøgning og CV.

I Dansk Retursystem vil vi behandle din ansøgning individuelt og med respekt, og du vil opleve fuld fortrolighed i hele rekrutteringsprocessen.
Om Dansk Retursystem
I pantsystemet genanvendes flasker og dåser til nye i et lukket kredsløb. Sidste år pantede danskerne 2 mia. flasker og dåser, og Dansk Retursystem sørger for, at de pantede flasker og dåser bliver genanvendt. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for 223.000 tons CO2 årligt. Det danske pantsystem er et af verdens mest effektive pantsystemer og drives non-profit.

Dansk Retursystem A/S
Erik Husfeldts Vej 1,
Høje Taastrup
2630 Taastrup