Teamleder – vær den der får enderne til at mødes i en virksomhed, der arbejder for en grøn omstilling

Dansk Retursystem driver det danske pantsystem og er en moderne miljøvirksomhed baseret på cirkulær økonomi. Virksomheden er i rivende udvikling og ønsker fortsat at udvikle muligheden for at pante let og enkelt.

Om jobbet:

Du få det daglige ansvar for afdelingen, som består af 1 godstransportlærling, 2 i produktionen og 14 chauffører, der alle arbejder i turnus. Du referer til vores logistikleder, Kjeld Bergholt Andersen som til dagligt arbejder på vores kontor i Løsning.

Dine ansvarsområder:

I forbindelse med arbejdet som Teamleder, Supply Chain er dine primære arbejdsområder:


Vi forestiller os, at du:
Dansk Retursystem ønsker at vore medarbejdere har ansvar, så de i deres daglige arbejde selv kan træffe de nødvendige beslutninger. Derfor er det vigtigt at din ledelsesstil afspejler dette, hvilke kræver at du er i stand til at udvise tillid, at du involverer, uddelegere opgaverne og ikke er fejlsøgende. Ligeledes skal du arbejde med et ønske om at coache medarbejderne, til selv at tage beslutningerne.

Det vigtige er, at du har ordenssans, er nysgerrig og kan se dig selv trives i en til tider omskiftelig hverdag, hvor du ofte er alene i administrationen.

Det kan du forvente af os:

Du møder en arbejdsplads i forandring, hvor du får mulighed for at præge din egen arbejdsdag. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder fagligt som personligt. Vi har en uformel tone og et godt humør. Du får arbejde i en virksomhed med stærke værdier, hvor vi lægger vægt på, at man optræder ansvarligt og med respekt for andre mennesker, da mangfoldighed betyder meget for os.

Ansøgning:
Send din ansøgning og CV, ansøgningsfristen er 31. august 2022.

Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, når vi finder den rette kandidat. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

I Dansk Retursystem vil vi behandle din ansøgning individuelt og med respekt, og du vil opleve fuld fortrolighed i hele rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte logistikleder Kjeld Bergholdt Andersen på telefon 51672490 i tidsrummet kl. 10.00 til kl. 16.00.

Du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Dansk Retursystem er en moderne cirkulær økonomisk miljøvirksomhed, som driver det danske pantsystem non-profit. Hvert år afleverer danskerne mere end 1,9 milliarder flasker og dåser, som virksomheden sørger for bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for mere end 210.000 tons CO2 årligt. Det gør en forskel i et globalt og lokalt perspektiv. Virksomheden blev grundlagt i 2000 af bryggerierne og er reguleret af Miljøministeriet. Vi har ca. 435 ansatte og omsætter for 2,7 milliarder kr. om året.
Du kan læse mere på
www.danskretursystem.dk
Stillingen er ikke aktiv og kan ikke søgesDansk Retursystem A/S
Jellingvej 16
9320 Svenstrup