Brænder du for at være ansvarlig for din egen spændende kundeportefølje og tage din karriere til næste trin?

Vi har travlt og vi søger derfor to erfarne revisorer til at hjælpe med revision og rådgivning af både mindre og store kunder i vores afdelinger i Aabenraa og Padborg.
Sønderjyllands Revision er et professionelt og moderne statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma, der skaber tryghed og værdi for vores kunder.
Er du en værdiskabende og målrettet tal-jonglør med højt humør og ambitioner? Og bidrager du med engagement, effektivitet og kvalitet? Så står vi klar til at byde dig velkommen.


Om jobbet

Du får som revisor hos Sønderjyllands Revision en selvstændig og afvekslende arbejdsdag, når du som ansvarligt for en spændende kundeportefølje skal varetage følgende opgaver sammen med dit team:

· Revision
· Udarbejdelse af årsrapporter
· Skatteoptimering
· Rådgivning og løbende sparring

Udover de daglige opgaver for kunderne, bliver det også det dit ansvar at give yngre kolleger faglig sparring og bidrage med godt humør og gå på mod til den velfungerende arbejdsplads.

Om dig

For at få succes i rollen som kundeansvarlig revisor har du som minimum 4-5 års erfaring som revisor og du har afsluttet din uddannelse på HD-R niveau eller Cand.merc.aud niveau.
Din arbejds-stil er karakteriseret ved at være selvstændig, vedholdende og løsningsorienteret. Du evner også at møde vores kunder i øjenhøjde på en nærværende og engageret måde, så du kan finde de bedste løsninger for vores kunder.
Du lægger vægt på, at detaljerne er i orden og du sætter en ære i at levere kvalitet. I travle perioder bevarer du dit positive mind-set og din fleksible indstilling til løsning af opgaver.


Vi tilbyder

Som medarbejder hos Sønderjyllands Revision, får du en spændende og afvekslende karriere med mange udviklingsmuligheder. Vi værdsætter dine evner og engagement højere end alder og anciennitet. Vi lægger vægt på et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø med stor selvstændighed og ansvar - til gavn for både medarbejdere og kunder.


Vores kontorer i Aabenraa, Sønderborg og Padborg nær grænsen giver et internationalt udsyn og udfordrende opgaver. Vores aktive personaleforening og mange medarbejdergoder gør os til attraktiv arbejdsplads. Vi er ca. 70 professionelle og engagerede medarbejdere, og vi har plads til dig, hvis du vil bidrage til vores fortsatte succes!Læs mere om Sønderjyllands Revision på www.sr.dk


Tiltrædelse

Snarest muligt eller efter aftale


Ansøgning

Vil du høre mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
HR og Udviklingsansvarlig Dorthe Mathiesen, tlf.: 73 33 12 71, mail: dma@sr.dk

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og stillingsopslaget lukkes, når den rette kandidat er fundet.