1927 Estate søger en projektudvikler

Vil du være med til at udvikle fremtidssikrede ejendomme, som tager hensyn til både mennesker, natur og miljø? Som projektudvikler ved 1927 Estate får du mulighed for at sætte dit præg på spændende ejendomsprojekter.

1927 Estate – din næste arbejdsplads
Som bæredygtig areal- og ejendomsudvikler er 1927 Estate med til at skabe rammerne for fremtidens byområder og samfund. 1927 Estate har fokus på mennesker og lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, bæredygtigt og med stort fokus på beboeroplevelsen. Der er tale om en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er respekt, integritet og mod. 1927 Estate’s styrke ligger hos kompetente medarbejdere og i strukturerede og veldokumenterede arbejdsprocesser. Virksomheden har fokus på, at medarbejdere og 1927 Estate kan udvikle sig sammen i en hverdag fyldt med spændende opgaver. Opgaverne løses ud fra en positiv indgangsvinkel og i tæt samarbejde med dygtige kollegaer. Hos 1927 Estate lægger man vægt på at have et sjovt arbejdsliv og give den gas.

1927 Estate håndterer typisk areal- og udviklingsprojekter fra 5.000 m2 og op til 75.000 m2. 1927 Estate ønsker at udvise mod og udfordre eksisterende brancheprocesser og -standarder med fokus på at implementere nye værdiskabende teknologier, herunder at være på forkant med miljø-, klima- og bæredygtighedstiltag.

Om jobbet
Som projektudvikler indgår du i areal- og udviklingsteamet, og du får ansvar for at drive 1927 Estates projekter indenfor primært boligsegmentet. De primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

· Identificering af byggegrunde med udviklingspotentiale

· Deltagelse i udarbejdelse af business cases

· Sammensætning af det rigtige team til et givent projekt

· Ledelse af projekter frem til byggetilladelse er indhentet, herefter bistand til interne og eksterne samarbejdspartnere frem til aflevering af projektet

· Håndtering af udviklingsprojekter fra A-Z

Du vil typisk være beskæftiget med 1-5 projekter ad gangen alt efter størrelse og kompleksitet.

For at opnå succes i jobbet som projektudvikler er det centralt, at du har et godt netværk, som kan bruges i din identificering af ejendomme. Ligeledes er kommerciel forståelse et nøgleord. Du skal kunne spotte den gode business case og præsentere projektet for interne og eksterne samarbejdspartnere. Afslutningsvis er det nødvendigt, at du som projektudvikler er hjemmevant i dialog med kommuner og forstår at læse og sætte dig ind i en lokalplan.


Der er tale om to stillinger. Den ene projektudvikler placeres i Aarhus og den anden i København.

Den kommende projektudvikler
Du har en relevant faglig uddannelse som f.eks. ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør, advokat, ejendomsmægler eller tilsvarende. Relevant erfaring vægtes højst.

Du har et indgående kendskab til projektudvikling, og du har erfaring med håndtering af de forskellige faser indenfor opførsel af ejendomme. Ligeledes er du vant til at have en bred kontaktflade og samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Som person er du samarbejdsorienteret og en holdspiller, og du er nytænkende og nysgerrig på nye tendenser i byggebranchen. Du ser fordelene i cirkulær økonomi, biodiversitet, fællesskabsmiljø og bæredygtighed. Endelig er du selvstændig og proaktiv, hvor du igennem en struktureret tilgang til dit arbejde følger op på dine projekter, så de kommer i mål til rette tid, økonomi og kvalitet.

Er du interesseret i jobbet?
Amalie Search & Selection håndterer rekruttering på vegne af 1927 Estate. Send derfor din ansøgning med vedhæftet CV. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Frederik Emil Andersen på fa@amaliesearch.dk eller tlf. +45 22 46 46 56. Ansøgninger behandles fortroligt.