Senior Asset Manager til Danica Ejendomme (København)

Er Asset Management en del af dit DNA?

Vil du være med til at udvikle Postbyen - et helt nyt bæredygtigt kvarter i det centrale København, og et af de største og mest spændende byudviklingsprojekter i Danmark - og kan du sikre optimale rammer for de mennesker, der hver dag kommer til at færdes her? Vil du derudover være med til at gå forrest i branchen indenfor ESG og Proptech? Så er du måske vores nye kollega.

Danica Ejendomme er ejet af Danica Pension og investerer i erhvervs- og boligejendomme i de større byer i Danmark. Porteføljen er i dag på ca. 35 mia.kr. og mere er på vej. Vi ejer i dag flere end 100 ejendomme i Danmark.

Med ca. 1 mio. kunder og 500 mia. kr. under forvaltning er Danica Pension et af Nordens største pensionsselskaber. Vi arbejder hver dag for at gøre en forskel, når det kommer til at hjælpe vores kunder til økonomisk tryghed, sætte fart på den grønne omstilling og nedbringe sygefraværet i Danmark gennem vores sundhedsløsninger.

Stillingen

Vi er på udkig efter en dygtig og erfaren Senior Asset Manager, der kan arbejde 360 grader rundt om en portefølje af kontor-, erhvervs- og boligejendomme og som har lyst til at være med til at gå forrest i branchen indenfor Proptech og ESG. Dit primære fokus vil være på Postbyen. Udover Postbyen får du også din egen ejendomsportefølje. Som Senior Asset Manager kommer du omkring alt fra udlejning og kundepleje – til drift, vedligeholdelse og strategisk udvikling- og forvaltning. Målet er at sikre veldrevne ejendomme og optimale forhold for kunder og deres forretninger.

Postbyen er et helt nyt bæredygtigt kvarter i det centrale København, på grunden hvor den gamle postterminal i København tidligere holdt til. Her skabes en blanding af byliv, forretningsliv og boliger. Med Københavns Hovedbanegård, Tivoli og Københavns Havn som naboer er ønsket for området, at binde byen og vandet sammen i en ny bilfri forbindelse af cykelstrøg, åbne pladser, gangpassager. Det nye bykvarter åbner sig mod baneterrænet og skaber en længe savnet forbindelse fra Københavns centrum til Kalvebod Brygge og havnen. Bygningsmæssigt er Københavns nye kvarter en blanding af erhverv, boliger og hotel. Fleksible og energieffektive kontormiljøer med spisesteder og handel i gadeplan.

Hovedopgaver:

Blandt de væsentligste opgaver, skal du:

· Være ansvarlig for kunderelationer og indgåelse af lejekontrakter, herunder kundeansvaret for Danske Banks nye HQ i Postbyen.

· Have overordnet økonomisk ansvar for ejendommene

· Være ansvarlig for udarbejdelse af handlingsplaner for ejendommene

· Være ansvarlig for forhandlinger med kunder, leverandører og myndigheder

· Styre og optimere omkostninger, løbende drift og vedligeholdelse, herunder idriftsættelse af Postbyens ejendomme i takt med de står færdige (nærmere beskrevet i succeskriterier).

· Tilrettelægge og styre optimerings- og udviklingstiltag, herunder bl.a. at tilvejebringe en digital strategi for Postbyen samt konceptudvikling for bl.a. The Stamp og The Health Club i Postbyen.

· Drive tværgående projekter i samarbejde med øvrige afdelinger og fagområder

· Rapportering

Det forventer Danica Ejendomme af dig

Du har en relevant erfaring fra ejendomsbranchen (teknisk, juridisk og/eller økonomisk uddannelse) og formentlig plus fem års erfaring med tilsvarende opgaver, med et særligt fokus og forståelse for kundepleje, udlejning, projekt- og byudvikling samt idriftsættelse af ejendomme/bydele.

Du har derfor en solid erfaring med asset management, ejendoms- og byudvikling og brænder for det. Du er vant til at drive processer, har kommerciel indsigt, bred økonomisk forståelse og tilgang. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring og interesse for bæredygtighed, ESG, digitalisering og Proptech.

Som person brænder du for udvikling, er ambitiøs og formår at se muligheder og tilegne dig ny viden inden for dit felt for konstant at hæve barren. Du kan lide at have en bred kontaktflade, forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt, og så er du serviceminded. Du har en naturlig og venlig autoritet og en positiv tilgang til samarbejdet med kunderne i ejendommene. Du går strategisk til opgaverne og trives i en hverdag, hvor ikke to dage er ens. Organisatorisk får du en stor berøringsflade, hvorfor vi forventer, at du er god til at opbygge relationer og trives med samarbejde.

Har vi fanget din interesse?

Du kan læse mere om Postbyen her: https://postbyen.dk/

Rekrutteringskonsulenthuset Amalie Search & Selection A/S udfører rekrutteringen på vegne af Danica Ejendomme. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du er velkommen til at kontakte Talent Acquisition Consultant, Louise Smith på ls@amaliesearch.dk eller tlf. +45 22 29 11 14

Vi afholder samtaler løbende, så send dit CV til os snarest muligt.